Таг: deadlift

Таг: deadlift

180 kg Deadlift

// Тестирање на силата во режим на топење на масти.200 кг не можам.190 кг ми треба одмор180 кг ми изгледаше лесно  #АтлетиксТренинг Тестирање на силата во режим на топење на масти.200 кг не можам.190 кг ми треба одмор180 кг ми изгледаше лесно :)#АтлетиксТренинг ...
ВидеоРазно
Оваа недела објавив статус на фејсбук и ги предизвикувам сите што сакаат да си го срушат својот рекорд во мртво кревање. Тоа е 10 кг повеќе од претходниот рекорд  :)
Нови статииРазно