Таг: Arnold Schwarzenegger

Таг: Arnold Schwarzenegger

Арни ги има тренирано своите гради 2-3 пати неделно и секогаш притоа во ист ден покрај градите го има тренирано и грбот. Еве ја листата на сте вежби што Арнолд ги има практикувано за да стане крал на старата Бодибилдинг школа. ТРЕНИНГОТ НА АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР: 1) Бенч потис...
Боди-фитВидео