Таг: џогирање

Таг: џогирање

Ви нудиме девет совети кои ќе ви помогнат да станете одлични во трчањето и кој знае, еден ден, можеби дури и маратонец!   Од сите различни спортски активности ,трчањето е секако наједноставното и најекономичното. За занимавање со овој спорт доволно е да се набават...
Боди-фит
  Се вели дека доколку не трчате брзо, можете да вежбате брзо трчање и своите можности да ги подигнете на ново ниво. Затоа за Вас ги издвоивме најдобрите совети кои ќе ви помогнат да ги оставите сите противници зад себе, без разлика дали се занимавате со атлетика, фу...
Боди-фит
Доколку сакате да ослабнете некој килограм, мора добро да се испотите. 15 минути интензивни вежби секој ден е се што ви е потребно за брзо да ги забележите резултатите. Ако на сето тоа додадете 10 минути вежби на партер, тогас за само 25 минути жртвувани од своето слободно в...
Боди-фит
Главен виновник за појава на плускавци на нозете кога џогирате се токму вашите патики. Во оваа видео може да видите како да ги врзете вашите патики за трчање за да ја спречите појавата на плускавци.  
Боди-фитВидео