Таг: јајце

Таг: јајце

Чист протеин од белки

Здраво на сите луѓе што се зависни по здравата исхрана. Со голема нетрпеливост сакаме да ви кажеме за нашиот нов продукт кој е специјално создаден за луѓето кои сакаат да имаат здрав доручек насабајле, да ја зачуват мускулната маса и да ги стопат мастите, природна храна б...
Разно

Што е подобро whey или casein?

Битката помеѓу протеините не престанува, гледам се повеќе луѓе имаат избор на протеини но според мене сурутката е најдобра и блендовите од протеини сурутка,казеин и соја или белки. Следното видео објаснува што е разликата помеѓу сурутка и казеин.
Нови статииСуплементи