Таг: јадро

Таг: јадро

Разновидноста е убавината на оваа вежба. Покрај тоа, таа одлично ќе ви ги зајакне рацете, а за сето време на вежбањето сте под постојан притисок. А на крај, сета таа комбинација од позиција на куче - птица и склекови значително ќе ги засили барањата за стабилност на центарот...
Боди-фитВидео
Оваа вежба  на прв поглед изгледа многу лесна.Но изгледот знае да лаже.Се работи за многу тешка вежба со која се проверува цврстината и стабилноста на јадрото. Силно јадро е многу важно не само за оние кои што се физички активни туку и за секојдневниот живот.Ако вашето ја...
Боди-фитВидео
Секој кој барем еднаш посетил часови по јога е свесен дека не е толку лесно колку што се чини. Секако, разните видови истегнувања звучат пријатно, но една продолжена програма на вежбање на Вињаса, Бикрам или Аштанга од јога програмата можат да бидат сериозно исцрпувачки и фи...
Боди-фит

(Видео) Вежби за зацврстување на јадрото

Овие вежби не само што ќе ви помогнат да  го намалите обемот на половината туку и ќе ви помогнат и за правилно држење на телото. Направете ги сите вежби со мали паузи измеѓу, на крајот од вашиот тренинг или во ден кога не вежбате.      ...
Видео