Таг: јаглехидрати

Таг: јаглехидрати

Што да јадам секој ден?

Често ме прашуваат која е најдобрата диета, што да се јаде низ текот на целиот ден и нема едноставен одговор.   За да го добиете конкретниот одговор дознајте во следното видео. Ви се допадна видеото и сакате повеќе? Like,share and subscribe. Нашиот фб сајт....
ВидеоИсхрана

Што се калории и макронутриенти?

Дознајте во ова кратко видео што се калории и макронутриенти и како тоа може да ве доведе да направите подобар избор на храната, читање на хранливите таблици на секоја храна и пазење од скриените работи како транс масти, шеќери и сл.Не заборавајте да го споделите видеото,лај...
ВидеоИсхрана