Таг: шок диета

Таг: шок диета

Шок диетата се разликува од другите диети по тоа што е многу едноставна и која, за разлика од другите ,,брзи,, диети може да се држи подолго без никакви негативни последици. Самата диета е направена за 7 дена и е избалансирана со добра комбинација на масти, протеини, јаглено...
Здравје