Таг: чистење на организмот

Таг: чистење на организмот

Идејата дека со ,,волшебно стапче,, можат да се избришат соте висококалорични (и алкохолни) гревови секако звучи примамливо. Сепак, не треба толку лесно да се препуштате на ветувањата за детоксикација кои стануваат се погласни во моќната велнес индустрија. Пред да исцедите у...
ЗдравјеИсхрана