Таг: цисти

Таг: цисти

Бенигните цисти на дојките се многу чест женски проблем, а нивната појава се поврзува со нездравиот и стресен начин на живот. Статистичките податоци покажуваат дека најголем број припадници на понежниот пол бележат промена на дојките во репродуктивниот период, по 30 -та годи...
Здравје