Таг: хцг диета

Таг: хцг диета

ХЦГ – диета без јо-јо ефект

  Да се одбере диета која ќе даде добри и, по можност, трајни резултати, е подеднакво тешко и како и придржувањето до истата. Иако на пазарот има еден куп диети, оние најуспешните се базираат на познавањето на функционирање на метаболизмот и на организмот. Една од ни...
Исхрана