Таг: хеланки за слабеење

Таг: хеланки за слабеење

Хеланките за слабеење исто како и појасите се доста популарни кога станува збор за слабеење и топење на мастите. Но дали навистина помагаат? Одговорот дознајте го во следното видео  
Боди-фитВидео