Таг: фрутаријанство

Таг: фрутаријанство

Фрутаријанство

  Фрутаријанството е начин на исхрана кој се базира исклучиво на сирово овошје. Според експертите за исхрана, фрутаријанството станува се популарно, посебно во лето. Дури и оние кои не се љубители на овој начин на исхрана стануваат негови припадници. Работата е во то...
Исхрана