Таг: фротокс

Таг: фротокс

Што е тоа фротокс?

  Третманите кои подразбираат средување и ,,пеглање,, на брчките со помош на многу ниски температури станаа нов популарен тренд во светот. Жените ширум светот се полудени по овој козметички новитет. Стручњаците тврдат дека оваа замена за ботоксот, освен естетски има ...
Здравје