Таг: фокус т25

Таг: фокус т25

Вежби за цело тело – Фокус Т25

а време на овој тренинг ќе бидете мокри до гола кожа по само 10 минути, а по 25 минути нема да можете да стоите на нозе. Тренингот се нарекува едноставно ФОКУС25 и е кус и интензивен, но резултатите не изостануваат. Зошто смо 25 минути? Овој тренинг е производ на Шон Т, фи...
Боди-фитВидео