Таг: фитнес програм

Таг: фитнес програм

Фитнес тајните на Џејсон Стејтам

Џејсон Стејтам не престанува да не фасцинира со својата глума и совршена физичка форма. Кои се тајните на неговиот успех и што задолжително треба да се направи пред секој тренинг? Со елиминирање на можностите на потенцијалните повреди, тој пред се вложува голема енергија во ...
Боди-фит

Затегнете го телото за само 30 дена

Џилијан Мајклс моментално е една од најпопуларните фитнес стручњаци, животни тренери и мотивациски говорници. Ова е нејзината 30-дневна програма за постигнување врвни резултати во согорувањето на вишокот килорами. Се работи за програма на вежбање која е поделена на три нивоа...
Боди-фитВидео
Фокусирајте се на брзината и ќе ги согорите калориите неочекувано брзо. Покрај тоа, ќе создадете феноменални услови за забрзување на метаболизмот. Како да вежбате? Направете по 20 повторувања на секоја од овие вежби - без одмор. По исчекорот (последната вежба од програма...
Боди-фитВидео
Секоја година, за околу 3 месеци туристичките градови се благословени со затоплувачките зраци на сонцето, атрактивни луѓе на плажа со нивните добро обликувани тела, а ти седиш на песокот, во бела xxl кошула надевајќи се дека не ги открива вашите облини.Сите сме го поминале...
Боди-фитНови статии