Таг: фитнес модел

Таг: фитнес модел

Софија Ничиќ -Фитнес модел и инструктор

  Која е Софија Ничиќ? Имам 22 години и сум од Кавадарци, студирам на економски факултет ,, Гоце Делчев’’  во Штип. По природа сум доста енергична,прогресивна, искрена, организирана и  позитивна личност. Пред  се сакам да му помагам на луѓето колку можам.  Моите тре...
Боди-фит
Иван Наунов е фитнес модел кој се занимава со фитнесот од својата 18-година.Денеска ќе ви ги открие неговите тајни. 1.Колку време е потребно да се изгради вакво тело? За да се добие ваква конституција не зависи само од вложеното време туку и од многу други фактори како...
Боди-фит
Колку време се занимавате со фитнесот? Моето добро искористено време со занимавање околу фитнесот трае 5 години. Во рок од овие 5 години мојот тренинг се состои од комбинација каде што првите две години вежбав во надворешни услови таканаречен street workout каде што мој...
Боди-фитНови статии
Deborah Goodman е 33 годишна мајка на 6 деца,која изгледа како 20 годишен фитнес модел.Таа само неколку години по раѓањето на нејзинито последно дете учествува на фитнес натпреварите.Изгледа дека "не можам" едноставно не е во нејзиниот речник.    
Боди-фитНови статии
Марија Нацева е  македонски фитнес модел кој ќе ја преставува нашата земја на светското првенство во бодибилдинг. Во продолжение е една кратка галерија од прекрасната Марија Нацева.                     &n...
Боди-фит