Таг: фитнес апликации

Таг: фитнес апликации

6 најдобри апликации за вежбање дома

Не сакате групни тренинзи, ниту да одите во теретана, немате време за тоа, а проблемот и во тоа што не сте вежбале претходно, па се плашите дека сите ќе ги гледаат вашите неспретни потези или дамките од пот на топот за вежбање? Идеално решение за сите овие проблеми се аплика...
Боди-фит