Таг: улично вежбање

Таг: улично вежбање

(Видео) Street Workout Македонија

"Street Workout" претставува тренинг со сопствена тежина кој се изведува на отворено, со користење на расположлива инфраструктура во парковите, стадионите, детски игралишта, градилишта (буквално на улица). Голема благодарност до дечките од  RSWP TEAM за видеото
Боди-фитВидео