Таг: туширање

Таг: туширање

Не можете да го издржите денот ако не се напиете три и повеќе филџани кафе? Тогаш време е да пронајдете нов извор на енергија. Уште утре испробајте го овој утрински трик кој трае само 90 секунди - гарантирано ќе ве воодушеви и ќе стане незаобиколен дел од вашата екојдневна р...
ЗдравјеРазно

Колку пати е здраво туширањето?

Нема ништо лошо во во туширањето наутро и навечер, но стручњаците велат дека е сосема доволно да се тушираме еднаш дневно, и тоа со не претопла вода. За оние кои веруваат дека нема потреба да се тушираат наутро, докторите велат дека и тоа како има причина за тоа, пишува Њујо...
ЗдравјеРазно

Не за секс под туш

Иако можеби ви звучи провокативно и привлечно, сексот под туш не е никако препорачлив. Едноставно, оваа егзибиција знае да биде многу опасна. Нема место за активност Нема врска колку ви е голема туш кабината, сеедно сте ограничени и можни се само некои пози. Можете да ...
Разно