Таг: тумор маркери

Таг: тумор маркери

  Група научници од Австралијанскиот држевен институт работи заедно со своите француски колеги за тоа да може ракот на дојка многу полесно да се открива. Тие веруваат дека доволна е анализа на крвта за да се дијагностицира оваа опасна болест. Овие истражувачи тврдат ...
ЗдравјеРазно