Таг: тренинг со јаже

Таг: тренинг со јаже

50 супер начини за прескокнување јаже!

    На патот на совршена форма единствена пречка со која треба да се соочите е јажето. Самата активност на прекокнување на јаже е интензина, од причина што рацете им наметнуваат темпо на нозете, кое тие едноставно мора го пратат. Прескокнувањето јаже е како в...
Боди-фитВидео
Како ви се допаѓа нашето подобрено видео? Во следното видео ги демонстрираме комбинациите со јаже кое е добар начин да го извадите стресот во текот на денот. Комбинацијата од аеробен и аеробен тренинг го прави овој тренинг совршен за топењето на мастите и добивање муск...
Видео