Таг: трансформација

Таг: трансформација

Трансфомирајте се за 12 недели

Иако нема сеуште 90 дена еве што постигнавме за овој краток период. Без никакви помагала како анаболици,ефедрин,кленбутерол и хормон за раст. Само правилен начин на исхрана, интензивен тренинг и спиење минимум 8 часа. За да направите и вие ваква трансформација идете...
Разно
Со Трајче се запознавме минатата година во Октомври месец. Дојде со многу амбиции и со една цел, да стане бодибилдинг шампион во неговата категорија (јуниори). Нашата средба беше исполнета со тоа како може да се оптимизира неговата исхрана, дали ги знае основните вежби и как...
Разно
Мојата трансформација Долго време не се грижев за себеси. Имав прекумерена тежина, јадев брза храна и секакви други глупости (гледано од денешен агол). Нездравата храна ми беше прибежиште од сите тешкотии што тогаш ми се насобраа како смртта на член од семејството, ...
Нови статииРазно

Трансформирајте се и вие сега!

Сега и вие може да се трансформирате со нашите програми за 1, 3 или 6 месеци програма.Линк ->https://www.facebook.com/events/398513036991032/Ако вашата цел е :-Добивање идеална тежина и нејзино одржување -Добивање мускулна маса -Топење на вишокот масни наслаги во бутови...
Боди-фитРазно