Таг: теретана

Таг: теретана

    Мускулите, иако се естетски префинети, отсекогаш биле направени за да се движат. Затоа и најдобриот начин за максимално активирање на мускулите отсекогаш било и секогаш ќе биде подигнувањето на тешки работи. За 99% од почетниците во почетничка и средна фа...
Боди-фит

Сте слушнале ли за бигорексија?

Ова е болест на модерните мажи кои се опседнати со билдање на мускулите и постигнување на мускулест изглед, кој може сериозно да го загрози животот. Еве и како. Мажите ширум светот ги жртвуваат своите животи за да добијат мускулест изглед. Всушност, тие патат од мускулна ди...
Боди-фитЗдравје
Жените воглавно одбегнуваат да креваат тегови и ја сметаат оваа физичка активност за ,,машка,, поради тоа што не сакаат да му наштетат на женскиот изглед. Но, кревањето тегови (барем мали) има цела низа здравствени предности. 1. Согорувате повеќе масти за време на тренингот...
Боди-фит
Доколу спаѓате во онаа група на луѓе кои не сакаат да се потат во теретана и во круг да прават исти број вежби и повторувња, погледнете во продолжение како да останете привлечни и затегнати дури и ако не одите во теретана... 1. Почнете да трчате Сигурно веќе сте помислил...
Боди-фит
Фитнес грешките ќе  ги избегнете ако се информирате пред да почнете со вашата прва фитнес програма во салата.   Летото е само зад аголот и сакате да  го обликувате  вашето тело. Сакате да  постигнете резултати во краток временски период. ​​Бидете внимателни, повеќ...
Боди-фит

(Фото)Жешки девојки во теретана-10дел

Боди-фитНови статии

(Фото)Жешки девојки во теретана-9дел

Боди-фитНови статии

(Фото) Згодни момци во теретана -5 дел

Боди-фитНови статии

(Фото) Згодни момци во теретана -4 дел

Нови статииРазно

(Фото)Жешки девојки во теретана-8дел

Боди-фитНови статии

Галерија