Таг: солариуми

Таг: солариуми

Исончаниот тен не излегува од мода. Им пропадна обидот на светските креатори да го промовираат аристократскиот бел тен во моден тренд или бледиот тен на жените од Истокот, тој идеал за невина женска убавина, да стане нешто што ќе го прифатат жените од Западот. Во 80-те годин...
ЗдравјеРазно