Таг: сок од домати

Таг: сок од домати

Менопаузата не е болест, туку природна состојба на организмот, во зависност од големиот број физиолошки, културолошки и социо - економски причинители. Менопаузата е појава во животот на секоја зрела жена, пропратена со бројни телесни и психички промени. Помеѓу 40 и 60 година...
ЗдравјеРазно
Се опуштивте во јадењето слатки и солени задоволства, и сте во бегство кон својата идеална тежина,ова е вистинската подготовка за вас.Станува збор за состојки кои го забрзуваат метаболизмот и го олеснуваат телото од токсини и маснотии кои се насобрале во него. Како и кај ...
ЗдравјеИсхрана