Таг: совети за вежбање

Таг: совети за вежбање

Гунар Петерсон не е само еден од врвните тренери во Холивуд - тој е светски врвен тренер. Поседува сертификат од Меѓународната асоцијација за сила и кондиција. Има дипломирано на Универзитетот Дјук и зад себе има повеќе од 20-годишно искиство во фитнес индустријата и редовно...
Боди-фит
Ако се врзете за лентата за трчање, не мора да значи дека ќе ја постигнете целта Лентата за трчање може да биде одличен избор ако надвор времето не е убаво и врне. Но, кога е сончево и убаво, треба да се излезе во природа. Ако живеете во поднебје каде постојано врне, можете...
Боди-фит