Таг: сложени вежби

Таг: сложени вежби

    Мускулите, иако се естетски префинети, отсекогаш биле направени за да се движат. Затоа и најдобриот начин за максимално активирање на мускулите отсекогаш било и секогаш ќе биде подигнувањето на тешки работи. За 99% од почетниците во почетничка и средна фа...
Боди-фит
Каков е вашиот редослед на вежби додека вежбате во теретана? Ние сакаме да ви покажеме зошто би било подобро да се одлучите за опцијата први да ги правите тешките и интензивни вежби, а потоа да преминете на оние кои бараат помалку напор. Кога велиме "комплексни вежби", мисли...
Боди-фит
  Ако сте во фитнес и бодибилдинг светот веќе некое време, веројатно сте прочитале или слушнале многу информации за вежбањето, исхраната и суплементите на интернет, во списанија или на телевизија ... Некои од нив се многу корисни, но за жал, повеќето од нив се и збун...
Боди-фит
Оваа вежба  на прв поглед изгледа многу лесна.Но изгледот знае да лаже.Се работи за многу тешка вежба со која се проверува цврстината и стабилноста на јадрото. Силно јадро е многу важно не само за оние кои што се физички активни туку и за секојдневниот живот.Ако вашето ја...
Боди-фитВидео