Таг: сало на стомак

Таг: сало на стомак

5 видови на стомак

Џејмс Дуиган, тренер на Ел Макферсон и на Рози Хантингтон-Витли, ги открил некои од причините за несаканото растење на сантиметрите околу половината. Еве кои се тие и какви се видови стомаци постојат.   ЉУБОВНИ РАЧКИ       Главни каракте...
Боди-фитРазно

Видови стомак и нивно значење

Џејмс Дуиган, тренер на многу познати ѕвезди, меѓу кои е и манекенката Ел Макферсон, која важи за најдобро тело на 90-те, кажал за проблемите кои ги измачуваат многумина. Се работи за тврдокорниот ,,вишок,, на стомакот, кој и покрај сите наши напори никако не си заминува. Н...
Боди-фитИсхрана