Таг: Рич Гаспари

Таг: Рич Гаспари

Тренинг рутината на Рич Гаспари

Хани и Гаспари биле партнери во вежбањето во 1984 година, годината кога Хани го освоил својот прв Sandow. Следните седум години, како што Хани собра уште седум Sandow трофеи, Гаспари постојано го следел, завршувајќи три пати како директен финалист на Олимпија натпреварите ...
Боди-фит