Таг: рецепт

Таг: рецепт

Ако сте поборник за здрав живот, сакате да го исчистите вашиот организам од токсини и воедно сакате да изгубите некој килограм, овој напиток е вистинскиот за вас. По повеќе од дваесет години истражување и усовршување на методите за детоксикација , нутриционистката Ен Луис...
Исхрана
Сите оние луѓе кои имаат камен во бубрегот, можат да се обидат своите маки да ги скратат на многу едноставен начин- со помош на народен лек кој на многумина им ги скратил болките и непријатностите кои со себе ги носи овој здравствен проблем. Прочитајте како Многу луѓе ст...
ЗдравјеНови статии
Ефикасно чисти крв, ги спречува воспалениијата и го поттикнува исфрлањето на штетните материи и каменот во бубрег. Младите листови по вкусот потсетуваат на спанаќ, но содржат пет пати повеќе калциум и шест пати повеќе витамин Ц. За копривата знаат сите, а поголемиот дел о...
ИсхранаНови статии
Детоксикацијата на телото со помош на купка е древен лек кој секој може да го направи. Со овој вид на детоксикација токсините се исфрлаат низ потењето. Купката за детоксикација и овозможува на кожата да ги впива минералите и хранливите материи од водата. Еве како да ја напр...
ЗдравјеРазно