Таг: регенерација на организам

Таг: регенерација на организам

Детокс третманите – штетни или полезни?

Колку навистина се спасоносни сите детокс диети и третмани со кои не бомбардираат од сите страни? Факт е дека нашето тело е константно изложено на стрес и разни токсични материи од кои постојано се чуваме, но не можеме да ги одбегнеме. Тоа се разни додатоци во исхраната (ему...
ЗдравјеРазно