Таг: рамна клупа

Таг: рамна клупа

Секој понеделник е ден за бенч (105 кг х 5)

Тренинг влог од вчера. Бенч рамен 105 кг х 5 Разбој на карики 8 пати Веслање во претклон 130 кг х 5 повторувања Вратило 24 кг х 6 Преса за рамења 60 кг х 5 Еве еден исечок од вчерашниот тренинг. Не заборавајте да го допаднете видеото и да го споделите со вашите ...
ВидеоРазно