Таг: рамења

Таг: рамења

Широки и силни рамена се основа на добриот изглед на мажите, Токму овој детал е заштитен знак за еден од најпознтаите глумци на денешницата, големиот Вин Дизел, кој сигурно сте забележале дека во многу сцени се појавува само во поткошула која овозможува една величествена гле...
Боди-фит