Таг: празни калории

Таг: празни калории

  Гладта е разочарување.Тоа е досадно,вознемирувачко и доведува до едно чудо, навистина нездрава исхрана.Но јадењето е нужност на животот и тоа дури може да биде причина за смрт.Во периодот од 2012-2014 година беше проценето дека 805.000.000 луѓе се гладни.Но, повеќе...
ИсхранаНови статии