Таг: почетници

Таг: почетници

4 неверојатни комбинации на склековите! Еве како на едноставен начин да прогресирате од женски склек па до склек на платформа. Направете 3 серии по 10-15 повторувања. Покажете подршка со тоа што ќе го допаднете и споделете видеото со вашите најблиски и ќе се зачлените н...
Боди-фитВидео