Таг: полови болести

Таг: полови болести

  Поголемиот број полови болести немаат изразени и јасни симптоми, што многумина ги плаши. Но, тоа и не е најстрашното нешто, туку фактот дека можете да се заразите од некоја и без да сте биле сексуално активни. И тоа на следниве пет начини, кои немаат ама баш никкав...
Здравје
Повеќето луѓе знаат дека ако не се заштитат за време на секс, можат да се заразат со некоја полован болест. Но, малкумина од нив знаат дека истото тоа може да им се случи и на други места, кои немаат никаква врска со сексот. Балзам за усни Постојат два вида на херпес...
ЗдравјеРазно