Таг: ползење

Таг: ползење

Нов фитнес тренд – ползење!

Светот на фитнесот секоја година внесува нови трендови, нови облици на вежбање и нови реквизити, бидејќи без тоа секојдневните вежбања може да станат здодевни. Така, на Баланс Фестивалот, во Велика Британија, е преставен новиот тренд, а тоа е ползењето, кое многу наликува на...
Боди-фитВидео