Таг: подригнување

Таг: подригнување

  Најчеста причина за подригнувањето е голтањето на премногу воздух за време на јадење, но ако стане зачестено и проследено со некои симптоми, тогаш е време да се појде на доктор со цел да се исклучи некои од можните болести, како што е желудочен рефлукс, Кронова бол...
ЗдравјеРазно