Таг: плускавци

Таг: плускавци

Главен виновник за појава на плускавци на нозете кога џогирате се токму вашите патики. Во оваа видео може да видите како да ги врзете вашите патики за трчање за да ја спречите појавата на плускавци.  
Боди-фитВидео