Таг: плодност

Таг: плодност

Се повеќе жени ја одложуваат бременоста за да се концентрираат на други нешта во животот, како што е кариерата. За жал, тоа истовремено значи и дека делумно ги намалуваат своите шанси било кога да имаат дете, бидејќи голем број жени веќе во своите 30-ти години влегуваат во ,...
ЗдравјеРазно
Исхраната е една од поважните фактори кои влијаат на можноста да забремените - и на добар и на лош начин. Битен е и фактот дека таа влијае и врз здравјето на вашето бебе. Кога ќе се спомене нутриционистичкиот аспект за оплодувањето, многу парови на почетокот веднаш се повлек...
ЗдравјеРазно
Дури и ако не планирате потомство во скоро време, водете сметка за овие неколку работи... Ризичен секс Многу наизглед беззначајни уринарни инфекции може да бидат причина за воспаление на женските гениталии и доколку се упорни, а не се лечат, имаат за краен исход стерилитет....
ЗдравјеРазно