Таг: пилоксиг

Таг: пилоксиг

Што е пилоксинг?

  Пилоксинг е нов вид на вежбање кој спојува на изглед две неспоиви физички активности - пилатес и бокс, а многумина предвидуваат дека според популарноста ќе ја надмине зумбата.   Ако барате вежба која бара многу енергија, која ќе ви помогне да го подигнет...
Боди-фитВидео

Знаете ли што е пилоксинг?

Меѓу холивудските ѕвезди, кои трагаат по нови начини на вежбање, во последно време се популарен е пилоксингот. Станува збор за фитнес вежби кои се комбинација на пилатес и бокс. Зачетник на овој нов вид на фитнес вежбање е Вивика Јенсен, шведска бодибилдерка и танчерка, чие ...
Боди-фитВидео