Таг: пауза во вежбање

Таг: пауза во вежбање

Некои нешта, како по правило, за жал, секогаш се случуваат. Без разлика на тоа колку редовно вежбаме, порано или подоцна од некоја причина ќе мора да направите пауза. Прескокнувате еден ден од тренингот, па следниот, па потоа си велите дека ќе можете да продолжите со вежбање...
Боди-фит