Таг: паника

Таг: паника

  Анкциозноста и нападот на паника не се само нешто кое го чувствуваме како што се приближуваат важните рокови или кога правиме нешто ново, туку постојано присутно чувство кое не се губи и кога нема причина за притисок.   Овие состојби треба да се лекуваат...
ЗдравјеРазно