Таг: откажување од цигари

Таг: откажување од цигари

Скоро секој од нас е запознат со негативните влијанија на пушењето, но сеедно, не се откажуваме од вашите навики, бидејќи повеќе уживаме во цигарите отколку што сме загрижени за нашето здравје. Честопати и не сакаме да ја слушнеме вистината за пушењето и какви се болести ова...
Здравје