Таг: овошно смути

Таг: овошно смути

  Овие сокови од овошје и зеленчук се одличен избор кога ќе посакате да се наполните со енергија и да го исчистите организмот од токсини. Природните витамини и минерали не можат да се заменат со ништо така што за многу кратко време ќе осетите прилив на енергија и ќе ...
Исхрана