Таг: обоени заби

Таг: обоени заби

10 намирници кои ги обојуваат забите

Колку некому забите му се "темни" односно жолти, може да се гледа од две гледишта. Прво, сите сегменти од естетиката на забите, па така и бојата, се субјективно доживување. А тоа значи дека она што за некого е жолто, за друг е сосема прифатливо, и второ, дека постои секогаш ...
Исхрана