Таг: мускулен потенциал

Таг: мускулен потенциал

Еден поглед во некоја теретана јасно покажува дека дури и на мажите им е тешко да креваат тежини, а камоли на жените. Статистиката дека жените имаат за 15 пати помалку тестостерон од мажите е честопати цитирана кога треба да се објасни дека една жена во секој случај не може ...
Боди-фит