Таг: мудрост

Таг: мудрост

Мудроста е нешто што може да се развие, а користа од нејзе е неопислива. Истражувањата покажале дека мудрите луѓе со текот на годините се се позадоволни од својот живот, бидејќи подобро се соочуваат со животните предизвици. Ви ги откриваме тајните на мудрите луѓе со помош на...
Разно
  Подолу ви претставуваме неколку мотивациски цитати од најпознатите светски спортисти, автори и филозофи за вежбањето, спортувањето и мотивацијата. 1. Ако жена ве победи во тенис, променете го спортот. Ако жена ве победи во бокс, сменете ја жената. " - Мухамед Али ...
Разно