Таг: мртво кревање

Таг: мртво кревање

Голем дел од луѓето не знаат како да ја прават оваа вежба, вклучувајќи и некои од сертифицираните тренери како да им ја објаснат вежбата на почетници. Откријте ги тајните на мртвото кревање.   1-во правило гледајте да не ја искривувате кичмата зашто можете да го п...
Боди-фитВидео
Прашајте го било кој инструктор во нашите теретани за вежбата мртво кревање и ќе добиете негативен одговор, дека таа вежба е лоша за вашето тело и кичмата и дека голема е шансата за повреда. Но друг е фактот дознајте што е тоа во следната статија! Прво и основно тоа е нај...
Боди-фитРазно

180 kg Deadlift

// Тестирање на силата во режим на топење на масти.200 кг не можам.190 кг ми треба одмор180 кг ми изгледаше лесно  #АтлетиксТренинг Тестирање на силата во режим на топење на масти.200 кг не можам.190 кг ми треба одмор180 кг ми изгледаше лесно :)#АтлетиксТренинг ...
ВидеоРазно
Оваа недела објавив статус на фејсбук и ги предизвикувам сите што сакаат да си го срушат својот рекорд во мртво кревање. Тоа е 10 кг повеќе од претходниот рекорд  :)
Нови статииРазно