Таг: месечен циклус

Таг: месечен циклус

Веројатно не се ни сеќавате на денот кога сте ја добиле својата прва менструација, но тоа може да биде од голема важност за вашето моментално здравје. Еве детали за тоа што се случува со телото во поглед на времето кога сте ја добиле. Според доктор Џесика Шеперд, асистент пр...
Здравје